Γάμος

Full Planning
Για ζευγάρια που αναζητούν πλήρη προγραμματισμό, συνεργαζόμαστε μαζί σας από την αρχή της διαδικασίας δημιουργώντας προυπολογισμούς, καταρτίζοντας χρονοδιαγράμματα, εντοπίζοντας τοποθεσίες και παρέχοντας προσαρμοσμένες προτάσεις επαγγελματιών. Ο Νίκος Βογιατζής θα είναι η κύρια επαφή σας με όλους τους εμπλεκόμενους και θα διαχειρίζεται όλη τη διαδικασία του σχεδιασμού. Θα φροντίσει, σε πλήρη συνεννόηση με εσάς, ώστε να μην παραληφθεί και η πιο μικρή λεπτομέρεια της εκδήλωσης.

 

Συντονισμός
Για ζευγάρια που έχουν κάνει το μεγαλύτερο μέρος του σχεδιασμού του γάμου τους αλλά θέλουν έναν έμπειρο planner να αναλάβει και να διασφαλίσει  πως όλα θα κυλίσουν ομαλά την ημέρα του γάμου. Ο Νίκος Βογιατζής αρχίζει να δουλεύει με τα ζευγάρια περίπου 10 εβδομάδες πριν τον γάμο, όπου και θα επιβλέπει όλους τους προμηθευτές και συντελεστές, και θα έχει τη διαχείριση ολόκληρου του γεγονότος. Για περισσότερες πληροφορίες και σχετικές τιμές, καθώς και για τον προγραμματισμό μιας συνάντησης, επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Αναλυτικα οι υπηρεσιες:

Οικονομική Διαχείριση

Καταρτίζουμε μαζί και σας βοηθάμε να διαχειριστείτε σωστά τον προϋπολογισμό σας.

Εύρεση Χώρου

Αναζήτηση και προτάσεις για τον ιδανικό χώρο, όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωσή σας, σύμφωνα με το ύφος που επιθυμείτε.

Catering

Σχεδιασμός του γαμήλιου μενού σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, προγραμματισμός γευστικών δοκιμών ώστε να καταλήξουμε στο menu που θα ικανοποιήσει στο απόλυτο εσάς και τους καλεσμένους μας.

Φωτογραφία – Βίντεο

Προτάσεις και δειγματισμός από τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου, σύμφωνα με το ύφος που θέλετε να αποτυπώσετε από εκείνη τη μέρα.

Μουσική και Φώτα

Μεταμορφώνουμε οποιονδήποτε χώρο με τον κατάλληλο φωτισμό και τον επενδύουμε με τον ποιοτικότερο ήχο σε συνεργασία με έμπειρους DJs αλλά και live bands, ικανούς να κρατήσουν την εκδήλωσή σας στο tempo που θέλετε.

Διακόσμηση και Λουλούδια

Customized συνθέσεις και ξεχωριστές προτάσεις για τον στολισμό της εκκλησίας αλλά και του χώρου της εκδήλωσης που θα καλύψουν κάθε σας επιθυμία.

Προσκλητήρια – Θέμα – Γραφικά

Επαγγελματίες γραφίστες θα ασχοληθούν αποκλειστικά με την εκδήλωσή μας, ώστε να της δώσουν χαρακτήρα. Από το “Save the Date” στο προσκλητήριο, πιθανόν στο εκτυπωμένο menu ή στο πρωτότυπο ευχαριστήριο καρτελάκι, θα δημιουργήσουν μια λογική συνέχεια που θα τραβήξει σίγουρα την προσοχή των καλεσμένων μας.

Make up Artist &
Hair Stylist

Η εξωτερική σας εικόνα είναι άψογη και διατηρείται από την αρχή μέχρι το τέλος της πιο σημαντικής σας ημέρας.

Διαμονή

Αναζήτηση, εύρεση και δέσμευση δωματίων για τους καλεσμένους μας σύμφωνα με το Budget που έχουμε ορίσει.

 

 

Διαχείριση της ημέρας του γάμου

Έλεγχος όλων των παραμέτρων την ημέρα της εκδήλωσης, ώστε όλα να πάνε σύμφωνα με τα συμφωνηθέντα και να ζήσετε τη στιγμή απερίσπαστοι.