Γάμος Βάπτιση Εταιρική εκδήλωση Παιδικό Party Αίθουσες δεξιώσεων

Γάμος | Βάπτιση | Εταιρική εκδήλωση | Παιδικό Party | Αίθουσες δεξιώσεων & Κτήματα Δεξιώσεων (9) | Catering | DJ Γάμων & event | Φωτογράφοι Γάμου & Βάπτισης | Ανθοστολισμοί γάμου & Βάπτισης | Νυφικό Χτένισμα | Προσκλητήρια Γάμου & Βάπτισης | Μπομπονιέρες | Στέφανα Γάμου | Διασκεδαστές & Κλόουν.

Έχουμε τις εικόνες, έχουμε τις ιδέες, αλλά η δεξίωση είναι δική σας υπόθεση. Αφήνουμε πίσω τους “προκάτ” γάμους και δεξιώσεις και μέσα από τη συζήτηση μαζί σας, ενώνουμε όλα τα κομμάτια του πάζλ για να δημιουργήσουμε το αγαπημένο σας κάδρο…

Γάμος… Οι καλεσμένοι σας είναι και δικοί μας καλεσμένοι…

Η καλύτερη διαφήμιση μας είναι μια πετυχημένη δεξίωση γάμου. Μια δεξίωση που θα αγγίξει το τέλειο και θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό καλεσμένο. Γι΄ αυτό δουλεύουμε μαζί και την παραμικρή λεπτομέρεια και σας καθοδηγούμε (ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ ) βήμα προς βήμα για την δημιουργία μιας εκδήλωσης που θα ξεπερνά τα θέλω σας, αλλά όχι και τον προϋπολογισμό σας.

Βάφτιση

Νέες ιδέες και χειροποίητες κατασκευές για χαρούμενα παιδικά προσωπάκια… Προσπαθούμε κάθε μας εκδήλωση βάπτισης να είναι διαφορετική από την προηγούμενη και να αφήνει το δικό της στίγμα στους καλεσμένους μας. Από την πιο minimal μέχρι και την πιο φαντασμαγορική η ομάδα της gamosvaftisi.gr θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό για ένα τέλειο αποτέλεσμα. Πείτε απλά τη σκέψη σας και αφήστε μας να την μετατρέψουμε σε ¨σκηνικό¨ στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Αίθουσες – Κτήματα Δεξιώσεων.

Κτήμα δεξίωσης στο βουνό? Κτήμα γάμου με θέα? Κτήμα με εκκλησάκι ή μήπως beach bar για γάμο ??? Με 9 στον αριθμό συνεργαζόμενα κτήματα, αίθουσες και χώρους εκδηλώσεων, με ΤΙΜΕΣ ΜΟΝΟ για τη gamosvaftisi.gr, δύσκολα δεν θα καλύψουμε την οποιαδήποτε ανάγκη σας !!! Γνωρίστε τους συνεργαζόμενους χώρους με έναclick εδώ

Catering

Μετά από μεγάλη έρευνα, μελέτη και ανάλυση όλων εκείνων των λεπτομερειών που κάνουν ένα catering εκδηλώσεων να φεύγει από το ¨καλό¨ και να χαρακτηρίζεται ¨πολύ καλό¨, έχουμε καταλήξει και συνεργαζόμαστε αποκλειστικά και μόνο με ένα, ώστε να είναι ελεγχόμενη η ποιότητα του και η εξυπηρέτηση του σε όλες τις εκδηλώσεις που φέρουν την υπογραφή της gamosvaftisi.gr…

Περισσότερες πληροφορίες… click εδω

 

DJ – Μουσική και ηχητική κάλυψη

Υπάρχουν πολλά “tips” που κάνουν μια δεξίωση γάμου ή κάποια κοινωνική εκδήλωση πετυχημένη. Ένα από τα βασικότερα είναι αυτό της μουσικής και ηχητικής κάλυψης της εκδήλωσης. Δίνουμε ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημασία σε αυτό το κομμάτι και γι΄ αυτό το λόγο συνεργαζόμαστε ΜΟΝΟ με τους καλύτερους DJ γάμων και εκδηλώσεων, που έχουμε δοκιμάσει πολλές φορές μέχρι σήμερα  και έχουμε ΟΙ ΙΔΙΟΙ άποψη για τη δουλειά τους !!! Πολλές λεπτομέρειες και μικρά πράγματα κατά τη διάρκεια της βραδιάς μπορούν να απογειώσουν την εκδήλωση σας, και αυτά ακριβώς ξεχωρίσαμε στους συνεργάτες μας. Ακόμα και ένας μέτριος DJ μπορεί να σημαίνει την αποτυχία μιας εκδήλωσης. Και εμείς είμαστε ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουροι για τους συνεργάτες μας.

Φωτογράφοι Γάμου – Βάπτισης.

Ακόμα μια κατηγορία στην οργάνωση γάμου ή δεξίωσης που είναι πολύ σημαντική. Ο φωτογράφος γάμου είναι όλες μας οι αναμνήσεις από αυτή τη μέρα. Είναι οι εικόνες που θα βλέπουμε για μια ζωή και θα πρέπει να ζωντανεύουν την κάθε στιγμή. Μέσα από τέτοιες ζωντανές εικόνες, ξεχωρίσαμε και επιλέξαμε ανθρώπους που ζούνε για να φωτογραφίζουν. Για να αποτυπώνουν αυτό που δύσκολα αντιλαμβάνεται ο καθένας. Άνθρωποι που σε κάνουν να νιώσεις άνετα μπροστά στο φακό τους και θα τους δώσεις αυτό που εσύ θα θέλεις να βλέπεις στο μέλλον.

Ένα από τα δυνατότερα και πιο αγαπημένα κομμάτια της gamosvsftisi.gr

Ανθοστολισμοί Γάμου και Βάπτισης.

Σε ένα δύσκολο και ίσως ακριβό κομμάτι της κάθε εκδήλωσης, όπως είναι ο στολισμός γάμου ή βάπτισης, φροντίσαμε και βρήκαμε λύσεις να εντυπωσιάσουμε τους καλεσμένους μας κρατώντας το ΚΟΣΤΟΣ σε εξαιρετικά ΧΑΜΗΛΑ επίπεδα. Υπάρχει η εμπειρία, υπάρχει η γνώση και τα υλικά και το μόνο που χρειάζεται είναι φαντασία και όρεξη για δημιουργία. Υποσχόμαστε και εγγυόμαστε ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα που θα… φωτογραφηθεί!!!!

Νυφικό χτένισμα.

Τεράστια σημασία δίνεται από κάθε νύφη την ημέρα του γάμου της στα νυφικά χτενίσματα. Η εμπειρία μας έδειξε πως πρέπει να εμπιστευτούμε φρέσκους ανθρώπους, με εικόνες και από το εξωτερικό, κομμωτές που βλέπουν τα νυφικά χτενίσματα ως ευκαιρία να αναδείξουν τη δουλειά τους ή που ψάχνουν την ευκαιρία να μετατρέψουν τη δουλειά τους σε δημιουργία… Εντυπωσιακά αποτελέσματα, άψογη εξυπηρέτηση και σε τιμές που δύσκολα βρίσκουμε στη Θεσσαλονίκη είναι η πινελιά της gamosvaftisi.gr στο γάμο σας…. δειγμα με ενα click εδω.

Προσκλητήρια Γάμου – Βάπτισης και Μπομπονιέρες

Η πρώτη επαφή των καλεσμένων μας με τη δεξίωση μας…

Ιδέες νέες, πρωτότυπες που θα προϊδεάσουν τους καλεσμένους για όσα θα ακολουθήσουν, στημένα με έξυπνο τρόπο ώστε να εντυπωσιάσουν χωρίς όμως να ξεφύγουν από το κοστολόγιο που έχουμε στο μυαλό μας.

Καινοτόμα προσκλητήρια γάμου ή προσκλητήρια βάπτισης που θα δημιουργήσουν προσμονή για την εκδήλωση, θα συμπληρωθούν με όμορφες μπομπονιέρες γάμου ή μπομπονιέρες βάπτισης δημιουργώντας μια ιστορία που δύσκολα θα ξεχαστεί… Με την ομάδα μας να δουλεύει αποκλειστικά γύρω από τις σκέψεις σας, θα δημιουργήσουμε ένα σύνολο λεπτομερειών που θα φεύγει από τα συνηθισμένα και με κοστολόγιο που σίγουρα θα σας αφήσει έκπληκτους…

Στέφανα Γαμου – Καράφες.

Είναι στοιχεία τα οποία δύσκολα θα προσέξει κάποιος εκτός από το ζευγάρι σε έναν γάμο ή τους γονείς σε μια βάπτιση… Στη gamosvaftisi.gr φροντίσαμε να έχουμε μια τεράστια ποικιλία χειροποίητων και μη αξεσουάρ γάμου και βάπτισης σε τιμές απόλυτα προσιτές για όλους για να δώσουμε την πολυτέλεια που αρμόζει ακόμα και στις λεπτομέρειες.

Εταιρική Εκδήλωση

Στη gamosvaftisi.gr έχουμε δώσει μεγάλη έμφαση στις εταιρικές εκδηλώσεις. Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε από την αρχή την οργάνωση οποιασδήποτε εταιρικής εκδήλωσης, δίνοντας την καλύτερη δυνατή λύση σε όλες σας τις απαιτήσεις. Πληθώρα επιλογών σε χώρους, Ηχητική – μικροφωνική κάλυψη, catering με ανάλογα διαμορφωμένα menu, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό για τέτοιου είδους εκδηλώσεις και ένα δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών είναι έτοιμο να καλύψει την οποιαδήποτε ανάγκη σας.

 

Παιδικό Party – Διασκεδαστές (Κλόουν).

Χώροι κατάλληλοι για τους μικρούς μας φίλους, ειδικά διαμορφωμένα menu και συγκεκριμένες συνεργασίες με ειδικούς στον χώρο των παιδικών party, η gamosvaftisi.gr μπορεί να δώσει τη λύση για την ξεχωριστή μέρα των παιδιών σας. Έμπειροι διασκεδαστές (Κλόουν – Cartoon κ.α.) κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών, DJ παιδικών party συγκεκριμένα, παραδοσιακό ice cream corner και ότι άλλο είναι ικανό να γεμίσει λάμψη τα μάτια μικρών μας φίλων, η gamosvaftisi.gr εγγυάται πως θα το πραγματοποιήσει