Η πιο άρτια οργανωμένη εταιρεία διοργάνωσης γάμου και κοινωνικών εκδηλώσεων στη Β. Ελλάδα.

Με τις περισσότερες ποιοτικές συνεργασίες στο χώρο (κτήματα γάμου, αίθουσες δεξιώσεων, φωτογράφοι γάμου, DJ γάμου, catering, ανθοστολισμοί, προσκλητήρια και μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης κ.α).

Με φρέσκες ιδέες και επιλογές που σίγουρα θα καλύψουν όλες σας τις ανάγκες.

Με εξυπηρέτηση που θα σας αφήσει αναπόσπαστους να ζήσετε στο απόλυτο τη δεξίωση σας.

Για περισσότερο από έναν χρόνο εταιρεία διοργάνωσης γάμου και κοινωνικών εκδηλώσεων gamosgamosvaftisi.gr ειναι σε συνεχή αναζήτηση και οργάνωση όλων εκείνων των στοιχείων που μπορούν να κάνουν μια δεξίωση γάμου, ένα τραπέζι βάπτισης και οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση να ξεχωρίσει. Να μείνει μακριά απ’ όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

  • Παρακολουθήσαμε από κοντά την οργάνωση και υλοποίηση πολλών γάμων τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και σε νησιά της Ελλάδας,

  • Σημειώσαμε τα θετικά και αρνητικά σχόλια μέσα από ‘έρευνα σε έναν τεράστιο αριθμό καλεσμένων,

  • Είδαμε τον τρόπο λειτουργίας σε Κτήματα Γάμων στη Θεσσαλονίκη, σε αίθουσες δεξιώσεων και σε εταιρείες catering, και συνάψαμε συνεργασίες με αυτά που ξεχωρίζουν και δίνουν το κάτι παραπάνω,

  • Επιλέξαμε συνεργάτες (φωτογράφοι γάμων, DJ γάμων και event, κομμωτές και μακιγιέζ γάμου, ανθοστολισμός γάμων – βαπτίσεων, προσκλητήρια γάμων – βαπτίσεων, μπομπονιέρες κ.λ.π.), μέσα από τα αποτελέσματα της δουλείας τους και όχι μέσα από βιογραφικά και σχόλια σε forum.

 

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την έως τώρα πορεία μας στο χώρο, καθιστούν την gamosvaftisi.gr την πιο σύγχρονα οργανωμένη και με πληθώρα επιλογών εταιρεία οργάνωσης γάμου και κοινωνικών εκδηλώσεων στη Θεσσαλονίκη, με εγγύηση χαμηλότερης τιμής, χωρίς την παραμικρή έκπτωση στην ποιότητα.

 

Θα χαρούμε να σας αναλύσουμε το πλάνο μας και να σας εξυπηρετήσουμε.