Σημαία μας η ποιότητα και η εξυπηρέτηση σας !!!

Σημαία μας η ποιότητα και η εξυπηρέτηση σας !!!

Σε αποκλειστική συνεργασία με το Alsos Catering Θεσσαλονίκη, με αυστηρά κριτήρια επιλογής πρώτων υλών, αλλά και μεγάλη βαρύτητα στον πολυτελή εξοπλισμό, έχουμε δημιουργήσει ένα σύνολο εδεσμάτων και υπηρεσιών που θα βάλουν την υπογραφή τους για την επιτυχία της εκδήλωσης σας…

 

Το Alsos Catering

Με δυνατή παρουσία από το 1985 στο χώρο της εστίασης και από το 2006 στο χώρο του catering συγκεκριμένα, το Alsos catering Θεσσαλονίκη έχει τη δυνατότητα να καλύψει με απόλυτη επιτυχία κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση, από ένα απλό cocktail party ή buffet έως την πιο εξειδικευμένη και θεματική δεξίωση γάμου ή τραπεζιού βάπτισης, καθιστώντας το έτσι στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού με υψηλές απαιτήσεις.

Η εταιρεία στο πλαίσιο λειτουργίας των διεθνών προτύπων και προδιαγραφών έχει ενταχθεί στα Διεθνή Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων και την απόκτηση πιστοποιητικών για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της συμφωνα με τα πρότυπα.

                                        1

 

 

Υπηρεσίες-Menu

Κάθε εκδήλωση στο Alsos Catering Θεσσαλονίκη σχεδιάζεται και αντιμετωπίζεται διαφορετικά, μακριά από έτοιμα και προκαθορισμένα menu, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως εσείς το επιθυμείτε.

Ένα πλήθος επιλογών τόσο από την Ελληνική όσο και από τη μεσογειακή κουζίνα, δίνουν απεριόριστους συνδυασμούς πρωτόγνωρων γαστρονομικών γεύσεων. Παράλληλα για όσους επιθυμούν κάτι διαφορετικό, προσφέρουμε καινοτόμες προτάσεις με θεματικά menu ή buffet με ξεχωριστές και ιδιαίτερες γεύσεις από κάθε σημείο της γης.

Ο προσωπικός σας σύμβουλος θα σας καθοδηγήσει με ασφάλεια σε συνδυασμούς επιτυχίας και με ΚΟΣΤΟΣ που σίγουρα θα σας αφήσει άφωνους.

 

menu

 

Αισθητική

Ο περιβάλλον χώρος, τα τραπέζια, ο εξοπλισμός, τα εδέσματα, ο τρόπος παρουσίασης τους και η κάθε λεπτομέρεια, μελετώνται και συμπληρώνονται από εντυπωσιακές και καινοτόμες ιδέες, όμορφα και προσεγμένα αξεσουάρ ώστε να δημιουργείται ένα  άκρως ολοκληρωμένο αποτέλεσμα από πλευράς αισθητικής.

αισθητικη2 NEW

Το προσωπικό

Το προσωπικό που στελεχώνει το Alsos catering Θεσσαλονίκη, chef de cusine,chef patissier, maître d’ hotel και λοιπές ειδικότητες, είναι επιλεγμένο με τα πιο αυστηρά κριτήρια από ειδικούς στο χώρο, διαθέτει την εμπειρία και την τεχνογνωσία να ανταποκριθεί άψογα, εξυπηρετώντας μέχρι και 2000 καλεσμένους, καλύπτοντας όλα τα ¨θέλω¨ του πελάτη χωρίς να του ξεφεύγει κι η παραμικρή λεπτομέρια.