Ποιοι είμαστε

 

Μετά από τόσα χρόνια δραστηριοποίησης στο κομμάτι των εκδηλώσεων,
τα χαμόγελα των ζευγαριών που συνεργαστήκαμε
δηλώνουν πως σίγουρα τα καταφέραμε…

Λιγα λογια για εμας

Η gamosvaftisi.gr ιδρύθηκε το 2010 από τον Νίκο Βογιατζή σε συνεργασία με το alsos catering με σκοπό να διευρύνει τη δραστηριότητα της πέρα από το κομμάτι της εστίασης.

Κάθε σας σκέψη, κάθε σας όνειρο, εδώ πραγματοποιείται.

Η ομάδα της gamosvaftisi.gr υπόσχεται και είναι σίγουρη πως θα σας βάλει σε ένα όμορφο ''παιχνίδι'' οργάνωσης της κάθε λεπτομέρειας της εκδήλωσής σας, χωρίς το αίσθημα του άγχους να εμφανίζεται κάπου, με απόλυτη καθοδήγηση και συμβουλές για το καθετί, αλλά και με κατάθεση εμπειριών από πρότερες εκδηλώσεις, που σίγουρα θα σας δημιουργήσουν το αίσθημα της απόλυτης ασφάλειας για τη μεγάλη σας μέρα.

Εμπνευση μας η ευτυχια σας!

Υπάρχει καλύτερος χώρος εργασίας από αυτόν που είναι γεμάτος χαμογελαστά πρόσωπα;
Υπάρχει καλύτερο κίνητρο από το να προσπαθείς να κάνεις τους ανθρώπους χαρούμενους;
Υπάρχει μεγαλύτερη ανταμοιβή από μια αληθινή αγκαλιά, ένα ζεστό βλέμμα και ένα μεγάλο ”ευχαριστώ”;
Υπάρχει καλύτερη δουλειά από αυτή που έχει να κάνει με ερωτευμένους ανθρώπους;
Αυτή λοιπόν είναι η δουλειά μου και προσπαθώ να την κάνω στο απόλυτο…
Γιατί με κάνει ευτυχισμένο!

Είμαι ο Νίκος Βογιατζής, αυτοματιστής στον πρότερό μου βίο, μέχρι το 2010, ένα επάγγελμα που μου έμαθε κάτι καλά : να βάζω τα πράγματα πάντα σε σειρά ώστε να λειτουργούν σωστά.
Ένας μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στο marketing, μου άλλαξε εντελώς πορεία και πλέον ασχολούμαι αυτό που με κάνει και πηγαίνω στη δουλειά μου χαμογελώντας.
Dream Big το μότο μου και το ακολουθώ ή μάλλον το κάνω πράξη. Γιατί εφόσον το ονειρεύεσαι, μπορείς να το πετύχεις.
Λάτρης της ηρεμίας, θιασώτης της οργάνωσης, θαυμαστής της λεπτομέρειας.
Έχω την τύχη να κάνω μια από τις ωραιότερες δουλειές του κόσμου. Να συναναστρέφομαι με χαρούμενους ανθρώπους. Να συμμετέχω στη χαρά τους. Όταν μάλιστα πραγματοποιείς όσα υπόσχεσαι, μπαίνεις για πάντα σε ένα μικρό κομμάτι της καρδιάς τους. Και αυτό είναι κάτι που αν δεν το ζήσεις, δεν μπορείς να φανταστείς τί συναισθήματα, αλλά και τί ευθύνη σου δημιουργεί.
Και επειδή ξέρω πώς θα χτυπάει η καρδιά σας εκείνη τη μέρα, σε έναν ρυθμό που μου αρέσει πολύ, να’ στε σίγουροι ότι θα έχουν γίνει όλα τέλεια ώστε να μην επιτρέψω τίποτα να τον αλλάξει.

67732101_10220020932735945_5392158533334597632_n

Ειπαν για εμας

Η εμπειρία του γάμου μας ήταν μοναδική και για εμάς αλλά και για τους καλεσμένους μας, κυρίως χάρη στην gamosvaftisi.gr και τον Νίκο Βογιατζή, του οποίου οι ιδέες ήταν καθοριστικές για το πιο όμορφο σκηνικό που ξεπέρασε ακόμη και τις πιο υψηλές μας προσδοκίες!

Δημήτρης – Μάρα
Δημήτρης - Μάρα

Γνωρίσαμε και συναναστραφήκαμε με αρκετούς επαγγελματίες. Δοκιμάσαμε όλα τα catering που υπάρχουν στη περιοχή μας. Εκεί ανάμεσα στις δοκιμές και στα ραντεβού που κατέληγαν  σε απογοήτευση, γνωρίσαμε τον Νίκο. Δεν σας κρύβω ότι διατηρούσαμε τις επιφυλάξεις μας μιας και είχαμε ήδη απογοητευτεί από όλους και όλα.

Γιώργος – Αμαλία
Γιώργος - Αμαλία

Όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε ένα πράγμα είχαμε στο μυαλό μας! Ότι ο γάμος μας θέλαμε να είναι ένα ατελείωτο πάρτι που θα το θυμόμαστε όλοι για πολλά χρόνια ! Και έτσι έγινε !

Μαρία – Θοδωρής
Μαρία - Θοδωρής

Το πως κατάφερε αυτή η ομάδα να διαχειριστεί το άγχος μας είναι απίστευτο! Σας ευχαριστούμε ειλικρινά πολύ, θα μας μείνει αξέχαστη αυτή η ημέρα!

Θέμης & Κάτια
Θέμης & Κάτια

Η καλύτερη ημέρα της ζωής μας ολοκληρώθηκε άψογα με την σωστή και άμεση ανταπόκριση όλης της ομάδας της gamosvaftisi.gr. Σας ευχαριστούμε που κάνατε αυτή την ημέρα ακόμα πιο ξεχωριστή!

Πέτρος & Ρόζα

Ο γάμος μας, η συνολική εμπειρία της οργάνωσης όλον αυτό τον καιρό, είναι για εμάς η πιο σημαντική ημέρα της ζωής μας. Ευχαριστούμε όλη την ομάδα του gamosvaftisi.gr για την άψογη συνεργασία και το απίστευτο αποτέλεσμα!

Γιώργος & Ασημίνα
Γιώργος & Ασημίνα